Kadın Politikaları Başkanlığı

'Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok' 'Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok'

25 Tem 2022
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Candan Karlıtekin, Elif Esen ve Evrim Rızvanoğlu Sakarya’da basın ile bir araya geldi.


DEVA Partisi Kadın Politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Elif Esen ilk olarak İl Başkanlığı ile birlikte parti toplantısı gerçekleştirirken toplantı sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Elif Esen ve başkan yardımcıları basın toplantısı öncesi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramını pasta keserek kutladı.

DEVA Partisi Kadın Politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Elif Esen partinin 2 senede çok iyi bir yol aldığını ifade ederek şunları söyledi ;

"Uzman kadroları barındıran güçlü bir kadroyuz, Türkiye’yi dolaşıyoruz ve bugün Sakarya'dayız. Buradan Düzce'ye geçeceğiz teşkilat mensupları ve vatandaşlarımız ile olacağız.

Saha buluşmalarımızda güncel sorun ve ihtiyaçları dinliyoruz ve genel merkezimizde uzman kadrolarımızla gerçekçi çözümler üretmek için çalışıyoruz.

Yola çıkış amacımız mutfakta ki yangını, cepteki deliği, tarladaki, esnaftaki hüsranı, çocukların, gençlerin gelecek kaygılarını giderebilmek.

Bu sorumluluk ile yollardayız.

Biz inanıyoruz ki uzman kadrolar ile ülkemizin zengin kaynaklarıyla çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Popülist olmayan, sonuç odaklı, gerçekçi çözümler üretmek için deva olarak var gücümüzle çalışıyoruz"

  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##EKONOMIYEDEVAGELIYOR

SONRAKİ HABER

'Artık Söz Kadında'

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

25 Tem 2022